Pokud se Vám tento email nezobrazil správně, klikněte zde.

Zpravodaj
Zdravých měst, obcí a regionů

VI/2018

Stalo se

Proběhl webinář: Pasport budov města a energetický management

Speciální díl webináře NSZM, který byl tentokrát věnován výhradně tématu využití online PASPORTU BUDOV v majetku města proběhl ve spolupráci se Sdružením energetických manažerů měst (SEMMO) a za podpory evropské asociace Energy Cities dne 11.6.2018.

..čti více

O udržitelné energetice ve městech a obcích v červnu v Rožnově

Ve středu 6. června proběhl jako doprovodná akce letní Školy Zdravých měst v Rožnově pod Radhoštěm diskusní workshop k tématu využití obnovitelných zdrojů energie v obcích a možnostem jejich financování.

..čti více

Škola Zdravých měst v Rožnově - již čtyřicátá sedmá! Dobrá praxe, spolupráce a know-how

Od středy 6. června 2018 probíhal v Rožnově pod Radhoštěm letní běh Školy Zdravých měst, již tradičního setkání zástupců obcí z celé ČR. Těch se letos zúčastnilo více než 130. 

..čti více

NSZM ČR v prvním pololetí roku 2018 přijala 4 nové členy

Národní síť Zdravých měst ČR nadále vzbuzuje zájem o celostátní spolupráci. Novými členy asociace se letos staly 4 municipality: statutární město Ostrava, městské části Praha – Dolní Měcholupy a Praha – Březiněves, obec Zašová.

..čti více

Ve Zdravých městech proběhly Dny bez úrazů

Červnová kampaň „Dny bez úrazů", ke které se každoročně připojuje řada Zdravých měst, obcí a regionů se zaměřila se na prevenci úrazů. V rámci kampaně proběhly osvětové akce zaměřené zejména na úrazy v dopravě, ve škole a na sportovištích.

..čti více

SVĚTOVÝ DEN BEZ TABÁKU opět proběhl ve Zdravých městech

Světový den bez tabáku je mezinárodní kampaní, která se zaměřuje na prevenci nemocí spojených s užíváním tabákových výrobků. Kampaň připadá každoročně na 31. květen a je podporována Světovou zdravotní organizací (WHO). Ke kampani se aktivně hlásí řada členů Národní sítě Zdravých měst ČR.

..čti více


Zpravodaj vydává Národní síť Zdravých měst ČR
Použité fotografie pochází z archivu NSZM ČR a jejích členů. 
Kontakt: Kancelář NSZM ČR Kompletní archiv Zpravodajů NSZM ČR: ZdravaMesta.cz/zpravodaj
© NSZM ČR, 2018

Zpravodaj Zdravých měst je zasílán v návaznosti na Vaše předchozí přihlášení se k jeho odběru. V případě, že s námi nadále nechcete zůstat v kontaktu, můžete se ODHLÁSIT.