Pokud se Vám tento email nezobrazil správně, klikněte zde.

Zpravodaj
Zdravých měst, obcí a regionů

IX-X/2018

Připravujeme

Soutěž o NEJLEPŠÍ PRAXI Zdravých měst v plném proudu

[SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA] V průběhu roku 2018 bylo do databáze Dobrá praxe vloženo 17 detailních příkladů té nejlepší praxe sesbírané v prostředí měst, obcí a regionů České republiky. Na podzimní Škole Zdravých měst v Břeclavi byla odstartována soutěž „Nejlepší praxe“ Zdravých měst.

..čti více

VYŠVIHNĚTE SE S NÁMI!

... 24. a 25. ledna 2019 v Praze

webinar

..čti více

Stalo se

Nový film NSZM: Zdravá města, obce a regiony – přínosy a mnohem více

Film v krátkých vstupech odpovídá na otázky: Co Vás první napadne, když se řekne Zdravé město, obec, region? Jakou službu asociace nejvíce oceňujete? Kolikátým rokem je město, obec, region členem asociace NSZM? Čím se můžete jako Zdravé město, obec, region pochlubit? V čem vynikáte?

..čti více

Podzimní Škola Zdravých měst přinesla inspiraci a dobrou praxi

Ve dnech 31. října. - 2. listopadu 2018 se ve Zdravém městě Břeclav uskutečnila podzimní Škola Zdravých měst, již tradiční setkání zástupců obcí z celé ČR zaměřené na téma kvality života a udržitelného rozvoje měst, obcí a regionů v ČR. 

..čti více

Webinář NSZM představil finanční zdroje a nástroje pro udržitelnou energetiku

Speciální díl webináře NSZM byl tentokrát věnován výhradně tématu aktuálně připravovaných DOTAČNÍCH PROGRAMŮ a VÝZEV, podporující energetická opatření a inovace ve městech.

..čti více

V Belfastu se slavilo 30 let Zdravých měst OSN/WHO

Na 600 zástupců měst a obcí, organizací a institucí, neziskovek i univerzit a výzkumných pracovišť v 6 plenárních sekcích, 49 paralelních workshopech, na doplňkových programech a ukázkách z praxe - 30 let mezinárodního programu Zdravých měst OSN/WHO.

..čti více

Ve Zdravých městech v říjnu proběhla tradiční kampaň Dny zdraví

Tradiční kampaň Dny zdraví, která je oslavou zdravého životního stylu, proběhla v první polovině října. Tematickou různorodostí i zapojením odborných partnerů v jednotlivých městech se jedná o vůbec nejrozsáhlejší akci na podporu zdravého životního stylu v České republice.

..čti více

Letošní téma Evropského týdne mobility bylo: "Multimodalita" s heslem "Kombinuj a jeď!"

Kampaň Evropský týden mobility (16. - 22. 9.), která probíhá každoročně od roku 2002, má za cíl propagovat bezpečné, ekologicky šetrné způsoby dopravy ve městech a obcích. Také letos se do kampaně zapojila Zdravá města, která byla již mezi jejími prvními realizátory v ČR. 

..čti více


Zpravodaj vydává Národní síť Zdravých měst ČR
Použité fotografie pochází z archivu NSZM ČR a jejích členů. 
Kontakt: Kancelář NSZM ČR Kompletní archiv Zpravodajů NSZM ČR: ZdravaMesta.cz/zpravodaj
© NSZM ČR, 2018

Zpravodaj Zdravých měst je zasílán v návaznosti na Vaše předchozí přihlášení se k jeho odběru. V případě, že s námi nadále nechcete zůstat v kontaktu, můžete se ODHLÁSIT.