Pokud se Vám tento email nezobrazil správně, klikněte zde.

Zpravodaj
Zdravých měst, obcí a regionů

XII/2018

Připravujeme

Konference "Energie v rukou měst" Litoměřice 27.-28.2.

Rádi bychom Vás pozvali do královského města Litoměřice na odbornou konferenci a workshop, které napomohou výměně příkladů dobré praxe a rozvoji další spolupráce na poli udržitelné energetiky a dopravy na místní úrovni.

..čti více

SEMINÁŘ NSZM Smlouvy obcí s developery - možnosti a rizika | Praha, leden 2019

Národní síť Zdravých měst ČR a Frank Bold advokáti pro Vás uspořádali diskusní seminář: PLÁNOVÁNÍ V ÚZEMÍ: smlouvy mezi městy a developery - možnosti a rizika.

..čti více

2x Energo-webinář: Veřejné osvětlení obcí / Dotace MŽP pro města na téma klima & energie

Dva speciální webináře NSZM a SEMMO jsou pro vás připraveny hned na začátek ledna. Od 10 h. na téma dynamické veřejné osvětlení v obcích, od 13 h. informace o připravované dotační výzvě MŽP k Paktu starostů a primátorů a představení Sdružení energetických manažerů měst a obcí.

..čti více

VYŠVIHNĚTE SE S NÁMI!

... 24. a 25. ledna 2019 v Praze

webinar

..čti více

Soutěž o NEJLEPŠÍ PRAXI Zdravých měst v plném proudu

Na podzimní Škole Zdravých měst v Břeclavi byla odstartována soutěž „Nejlepší praxe“ Zdravých měst 2018. Prostřednictvím facebookových stránek www.ZdravaMesta.cz/nejpraxe se i Vy můžete zúčastnit hlasování o nejlepší praxi.  Více info ZDE.

Dobra praxe

..čti více

Stalo se

Zdravá města využívají inovativní způsoby pro zapojování veřejnosti

Získávání podnětů i zpětné vazby od občanů je jedním z nezbytných předpokladů kvalitního fungování měst a obcí. Zdravá města využívají mimo jiné i pocitové mapy a aktraktivní e-ankety pro získání zpětné vazby.

..čti více

Jak dělat Školní fóra se od NSZM učí i města na Slovensku 

Předseda NSZM Petr Hermann odjel v minulém týdnu do slovenské Trnavy, aby ukázal jak na Školní fóra i našim zahraničním kolegům. Podívejte se, jak se Školní fórum na Slovensku vydařilo. 

..čti více

Databáze strategií: evidujeme již 1000 aktuálních dokumentů v Česku

V národním informačním systému Databáze strategií je evidován rekordní počet 1000 aktuálních dokumentů z Česka i desítky mezinárodních dokumentů. Portál Databáze od uvedení do provozu zaznamenal již 560 tisíc návštěv. Databázi pro MMR spravuje NSZM ČR.

..čti více

Členové NSZM měst opět bodovali v soutěži Obec přátelská rodině a seniorům

Ministerstvo práce a sociálních věcí vyhlásilo výsledky letošního ročníku soutěže Obec přátelská rodině a seniorům. Zdravá města a obce tvořily více než třetinu z celkového počtu oceněných municipalit.

..čti více


Zpravodaj vydává Národní síť Zdravých měst ČR
Použité fotografie pochází z archivu NSZM ČR a jejích členů. 
Kontakt: Kancelář NSZM ČR Kompletní archiv Zpravodajů NSZM ČR: ZdravaMesta.cz/zpravodaj
© NSZM ČR, 2018

Zpravodaj Zdravých měst je zasílán v návaznosti na Vaše předchozí přihlášení se k jeho odběru. V případě, že s námi nadále nechcete zůstat v kontaktu, můžete se ODHLÁSIT.